AVÍS LEGAL LLEI ORGÀNICA DELS SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DEL COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE) Segons estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, dels Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, BOE Nº 166, s’ofereix a tots els usuaris i visitants la informació legal relativa a la societat propietària de l’espai Web situat en l’adreça d’Internet www.tdetaxi.com

1. DADES IDENTIFICATIVES

Nom Empresa: Terres de l’Ebre Taxi S.L.
Direcció postal: Avinguda Ferran d’Aragó, 6, Tortosa 43500
CIF: B43751866
MAIL: tdetaxi@tdetaxi.es
WEB: www.tdetaxi.com

2. POLÍTICA D’ENLLAÇOS

Els enllaços que apareixen en aquesta pàgina tenen només finalitat informativa. Terres de l’Ebre Taxi S.L. no es fa responsable de la informació continguda en aquestes pàgines Webs. Les eventuals referències que es realitzen a la Web de Terres de l’Ebre Taxi S.L. a qualsevol producte, servei, procés, enllaç, hipertext o una altra informació, utilitzant la marca, el nom comercial o el fabricant/subministrador, que sigui de titularitat de tercers, no constitueix o implica suport, patrocini o recomanació per part de Terres de l’Ebre Taxi S.L.

3. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat d’aquesta Web està protegida per les lleis espanyoles internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Així mateix, el contingut d’aquest lloc web té la consideració de programa d’ordinador, amb la qual cosa se li aplica tota la legislació espanyola i comunitària vigent. Els drets de propietat intel·lectual dels continguts cedits en el nostre lloc web són propietat dels seus respectius autors. La resta, són propietat de Terres de l’Ebre Taxi S.L. no pot garantir que les transmissions d’informació a través d’Internet siguin totalment segures, ja que intervenen múltiples factors que estan fora de control per part de Terres de l’Ebre Taxi SL, us podeu posar en contacte via correu a tdetaxi@tdetaxi.es, per telèfon al 902 24 24 00, o bé, dirigint-se o enviant un correu postal a la següent adreça: Terres de l’Ebre Taxi S.L. -Avinguda Ferran d’Aragó, 6, Tortosa 43500 (Tarragona).

4. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

Els camps marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte, a emplenar per l’usuari, són estrictament necessaris per atendre a la seva petició, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a : Terres de l’Ebre Taxi S.L. són veraços i es fa responsable de comunicar, a l’empresa, qualsevol modificació dels mateixos.

5. FORMA D’ENVIAMENT DEL CORREU ELECTRÒNIC

La forma d’enviament dels nostres correus electrònics s’està realitzant complint la LSSICE (Llei Orgànica 34/2002, d’11 de Julio, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic) per la qual tot enviament que no hagi estat sol·licitat prèviament pel destinatari és il·legal, tret que es faci una sola vegada, figuri la paraula PUBLICITAT en l’assumpte i es faciliti la revocació del consentiment de l’usuari.
Els correus no sol·licitats incompleixen la les lleis RDLOPD i LSSICE.