Oblida’t del volant i viatja sense preocupacions. Gaudeix del teu temps d’oci amb la família o els amics, comptem amb cotxes fins a 8 places amb un ampli maleter. Una opció assequible per fer turisme de qualitat!
Tant si t’has de desplaçar per motius laborals, com si és per assistir a celebracions o esdeveniments, o bé simplement per fer turisme, ens adaptem a qualsevol ruta que necessites.

  • TDE Taxi et proposa 10 rutes turístiques que et permetran conèixer i gaudir les Terres de l’Ebre.
  • Ens adaptem totalment a les teues necessitats, amb el màxim confort i amb xofers autòctons que t’ajudaran a conèixer la zona de primera mà.
  • Si et ve de gust alguna excursió que no t’hem proposat, truca’ns, t’hi portarem! Tel. 618 172 343
  • (servei 24 h. )
  • Excursions mínim 4 persones.
  • Pregunta pels nostres descomptes per a grups!

Delta de l'Ebre esquerres

Visita a l’Ecomuseu Deltebre, on descobriràs un ecosistema únic al món. Coneix la cultura de l’arròs amb el Museu de l’Arròs de Deltebre i el Molí de Rafelet. Temps lliure a Riumar amb passeig amb golondrina opcional.
1/2 dia des de 30€.

Delta de l'Ebre dret

Visita al Museu Comarcal Terres de l’Ebre d’Amposta, seguit d’una passejada pels Ullals de Baltasar, un dels espais més singulars del Delta de l’Ebre amb més de 50 brolladors d’aigua dolça. Descobreix grans vistes del Delta des del mirador de la Casa de Fusta.
1/2 dia des de 30€.

Benifallet 1 dia

Viu l’aventura Riu i Muntanya, organitzat per Beniemocions. Pel matí, descens en piragua per l’Ebre, o bé parc d’aventura, un emocionant circuit de jocs amb plataformes pels arbres. Per la tarda, una divertida passejada amb Segway pels carrers de Benifallet o pels camins de muntanya.
1 dia des de 65€.

Benifallet 1/2 dia

Viu l’aventura Riu i Muntanya, organitzat per Beniemocions. Diferents opcions per escollir:
1/2 dia matí – Descens en piragua per l’Ebre (només matí) o parc d’aventura.
1/2 dia tarda – Parc d’aventura o passejada amb Segway per Benifallet o per camins de muntanya.
1/2 dia des de 40€.

Els ports

Ruta amb taxi pel massís dels Ports de Tortosa – Beseit. Pujada al cim de Caro, a 1.447 metres d’alçada, amb unes vistes impressionants de tota la conca de l’Ebre.
1/2 dia des de 20€.

Mas de Barberans

Visita guiada al Museu de la Pauma, on es conjuguen la tradició i la modernitat per redescobrir l’ofici de llatadora, seguit de la visita del Viver de les Fibres Vegetals. S’ofereixen diferents tallers: fer un cordell, aprendre a llatar, confeccionar un cinturó, o bé fer una llaça tradicional.
1/2 dia des de 25€.

Terra alta: Gandesa

Ruta per la Terra Alta, seguida d’una visita guiada a la catedral del vi de Gandesa, el Celler Cooperatiu d’estil modernista, amb tast de vins locals. Disponible només caps de setmana.
1/2 dia des de 23€.

Terra alta. Horta Sant Joan

Visita a Horta de Sant Joan amb visita guiada per les rutes dels Ibers, dels Templers i de Picasso. Visita guiada a la Ruta de la Mel d’Arnes, amb degustació de mel i taller de ciris de cera. Disponible matins menys dilluns.
1/2 dia des de 23€.

Tortosa monumental

Podràs descobrir la ciutat de Tortosa, amb la targeta Tortosa Card: el museu d’escultures a l’aire lliure dels Jardins del Príncep, la Catedral i la seua exposició, el centre històric i arqueològic de l’Antic Escorxador i el Centre d’interpretació del Renaixement.
1/2 dia des de 20€.

Ulldecona

Gaudiu d’una visita guiada per la ruta de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arion, el conjunt més antic i nombrós d’oliveres mil·lenàries de la península ibèrica, i probablement, del món. Seguidament, visita a les Pintures Rupestres d’Ulldecona, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.
1/2 dia des de 30€.